ipso-inloophuislogo

 

 


U kunt het Inloophuis Medemblik financieel ondersteunen
Om de exploitatie mogelijk te maken is het inloophuis afhankelijk van spontane donaties van bedrijven, sponsors en particulieren.

Vrienden worden van het Inloophuis?
Vriendenkaart (pdf)   NB: Ook voor bedrijven!

Nieuwe folder 2015 (pdf)

Overweeg een notariële schenking:
Notariële schenkingen zijn volledig aftrekbaar voor de belasting en zijn niet aan een minimum- of maximumbedrag gebonden. Een notariële schenking houdt in dat u gedurende tenminste vijf jaar, elk jaar een vast bedrag schenkt. U kunt dit bedrag in zijn geheel van uw jaarinkomen aftrekken. Wij verwijzen u graag naar onze huisnotaris de Raad Reinders die speciaal hiervoor gunstige condities heeft gecreëerd en het u allemaal haarfijn kan uitleggen. Voor een periodieke schenking hebben wij de juiste formulieren in ons bezit ( u heeft geen notaris daarvoor nodig)

Bedrijf sponsor:
Vanaf € 150,00 per jaar mag u zich al Bedrijfsponsor noemen van het inloophuis. U laat hiermee zien dat het lot van patiënten in uw buurt en onder uw klanten niet aan u voorbijgaat. Elk bedrijf heeft wel eens met kanker te maken. Het kan uw personeel overkomen maar ook u zelf als eigenaar/directeur. Ook de gezinnen worden dan zwaar getroffen. Elk bedrag is uiteraard van harte welkom! Maar wij doe ook wat terug.  Buiten een vermelding bedanken wij onze sponsors jaarlijks ook op onze eigen reclame aanhanger ( zie onder) op verschillende plaatsen in de regio.en op onze website. U mag ook op uw factuur laten zien dat u ons steunt.
aanhanger3

 

aanhanger3aanhanger3

 

 

Materialen sponsor:
Het inloophuis moet ook inkopen, U kunt ook materialen gratis of met korting aanbieden en daarmee het inloophuis een grote dienst bewijzen.

Van en voor de Medemblikkers en omgeving
Uiteindelijk is het inloophuis van en voor Medemblikkers en omgeving en is de stichting in deze dienstbaar aan de bevolking. Niet wij, maar samen moeten wij het inloophuis koesteren en steunen. U kunt daar aan bijdragen  Rabobank : NL83RABO 0387530924

Onze gegevens
KvK : 57961573
ANBI fiscaal nummer: 852811627

anbi