Boek. De kans van 0,0059%

Binnenkort te bestellen…..

De kans van 0,0059% is een boek over kanker in de breedste zin van het woord. Een boek over mijn jeugd met het sterven van mijn moeder (aan kanker) als bittere pil. De ontdekking van mijn eigen kanker op achtentwintigjarige leeftijd en de erfelijke belasting, die aan het ontstaan van mijn kanker ten grondslag lag. Een boek over kiezen tussen het al dan niet invriezen van bevruchte embryo’s, het behouden of verliezen van mijn borsten, met pruik of met kale kop door het leven gaan. Een boek waarin ongecensureerd de meest uiteenlopende emoties aan bod komen. De angst, het verdriet, de boosheid en agressie, maar ook een intense vorm van geluk en genieten. Een boek over vervlogen toekomstdromen en het vorm geven van een nieuwe, maar onzekere toekomst.

De kans van 0,0059% is een boek voor eenieder die de ongecensureerde waarheid over het kankerleven wil lezen en leren. De patiënt, de professional, de collega, vriend of kennis, de ouder, het kind van, de nieuwsgierige en niet op de laatste plaats de mantelzorger. De oh zo onmisbare mantelzorger, die vaak stilzwijgend deze zware en  verantwoordelijke taak toebedeeld krijgt.

 

Over de Auteur:Audrey Stevens
Voor meer informatie over mij en mijn boek kunt u terecht op
www.dekansvan.com.
Op mijn Facebookpagina: de kans van 0,0059%, neem ik inmiddels bijna 300 volgers mee op mijn weg naar publicatie en uiteindelijk ook na publicatie. 

 

By | 2016-03-27T16:49:39+00:00 March 27th, 2016|Geen categorie|Comments Off on Boek. De kans van 0,0059%

About the Author:

Translate »